Diensten van Virtueel Bouwen 101

Ketenintegratie

Procesmanagement Virtueel Bouwen
Virtueel Bouwen, het samenwerken van partijen aan de hand van een Bouw informatie Model (BIM) vraagt om een verregaande vorm van samenwerken. Daar dit niet altijd vanzelf sprekend is kan een Procesmanager Virtueel Bouwen de onafhankelijke rol van regisseur / informatiemanager verzorgen in projecten. Hij organiseert het Virtueel Bouwen proces en bewaakt het resultaat van het Bouw Informatie Model (of BIM).

Implementatie methodiek Virtueel Bouwen
De implementatiemethodiek van Virtueel Bouwen 101 werkt met een praktische vier-stappen methodiek en werkt aan ‘BIM-volwassenheid’ van een organisatie.

Onafhankelijke advies
Virtueel Bouwen 101 kan meedenken en onafhankelijk advies geven in allerhande problematiek rondom processen met Virtueel Bouwen in de bouwkolom.

Opleidingen
Kennisoverdracht is momenteel heel belangrijk Virtueel Bouwen bekend te maken binnen organisaties en bij partijen in de bouwkolom. Velen hebben er van gehoord, maar slechts enkelen weten wat Virtueel Bouwen betekent en hoe het toegepast kan worden. Virtueel Bouwen 101 kan over alle aspecten van Virtueel Bouwen opleidingen verzorgen.

Projectleiding en of het tijdelijk invullen van functies (interim)
Virtueel Bouwen 101 kan op het gebied van informatiemanagement en de inzet en gebruik van ICT in de bouwketen op tijdelijke basis functies invullen of projecten leiden en begeleiden.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: